2013. május 29. 15:30 - Hozzaszolasok

Elszaporodtak az aluljárói árusok

Az utóbbi hetekben arra lettem figyelmes, hogy a fontosabb aluljárókban nagy mértékben elszaporodtak az (illegális) árusok, akik főképp élelmiszert és virágot árulnak.

Az hogy ennyire nyíltan árulnak a legforgalmasabb csomópontokban is, ahol több térfigyelő kamera is van azt jelenti, hogy ezek a kamerák vagy nem működnek, vagy a hatóságok valamilyen okból nem foglalkoznak ezekkel az árusokkal.

Ezt több okból is problematikusnak tartom:

- így az aluljárók ismét kerülendő helyek lesznek, hiszen a közbiztonság megszűnik

- ha a több felújított aluljáróból kikergették a hajléktalanokat, akkor most miért engedik be az árusokat, akik ugyan úgy koszt és mocskot csinálnak, óbégatnak és elállják a közlekedők útját?

- az aluljárókban (és környékükön) működő becsületes boltosoknak (pl. virágbolt) kárt okoznak, mint konkurencia, hiszen ezeknek az árusoknak nem kell megfizetniük azokat a díjakat (bérleti díj, engedélyek, közműdíjak, ...), amiket egy boltnak muszáj megfizetnie

Milyen okok állhatnak a háttérben?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hozzaszolasok.blog.hu/api/trackback/id/tr695332324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása