2014. február 24. 10:49 - Hozzaszolasok

Szélessávú internet minden háztartásba

Orbán Viktor szélessávú internetet ígért 2018-ra minden háztartásba, ami önmagában támogatandó, jó dolog. De miért nem fordítják ezt a pénzt inkább munkahelyteremtésre, esetleg az egészségügyi vagy az oktatási rendszerek rendbetételére?

szelessavu.jpg

Szerintem az a több százezer (vagy millió?) szegény ember, akik máról-holnapra tengődnek nem sok hasznát fogják venni a szélessávú kapcsolatnak, ha nem hogy számítógépet, de talán még a villanyszámlát sem képesek kifizetni. Hogyan fogják élvezni az internet előnyeit azok, akiknek a legnagyobb problémája az, hogy a számlákat fizesse be vagy gyógyszert vegyen?

De ott van az egészségügy és a közoktatás, talán ezeken a területeken is többet lehetne elérni ennyi pénzzel. Az elmúlt években több egészségügyi központ is megújult, de még bőven látni olyanokat, amiket évtizedek óta elkerült minden fejlesztés. A közoktatási intézmények is alulfinanszírozottak, az oktatás színvonala is a béka ülepe alatt van valahol. Az orvosok, tanárok és közalkalmazottak nevetségesen alulfizetettek.

Miért ilyenek a prioritások?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hozzaszolasok.blog.hu/api/trackback/id/tr655828530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása